Структура виробництва хліба та хлібобулочних виробів в АР Крим

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

виробництво хліба, хлібобулочні вироби, production of bread, bakery, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Дунда, С. П. Структура виробництва хліба та хлібобулочних виробів в АР Крим / С. П. Дунда // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матер. 77-ї наук. конф. Мол. учен., аспір. і студ., Київ, 11-12 квітня 2011 р. – К. : НУХТ, 2011 р. – С. 159–160.