Структура виробництва хліба та хлібобулочних виробів в АР Крим
Дата
2011
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
виробництво хліба, хлібобулочні вироби, production of bread, bakery, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Дунда, С. П. Структура виробництва хліба та хлібобулочних виробів в АР Крим / С. П. Дунда // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матер. 77-ї наук. конф. Мол. учен., аспір. і студ., Київ, 11-12 квітня 2011 р. – К. : НУХТ, 2011 р. – С. 159–160.