Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15941
Title: Використання низькотемпературного перероблення їстівних грибів на білковмісні збагачувачі
Authors: Гойко, Надія Олегівна
Сімахіна, Галина Олександрівна
Keywords: заморожування
сублімаційне сушіння
гриби
freezing
sublimation drying
mushrooms
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Гойко, Н. О. Використання низькотемпературного перероблення їстівних грибів на білковмісні збагачувачі / Н. О. Гойко, Г. О. Сімахіна // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10 – 11 квітня 2014 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. — К. : НУХТ, 2014. – Ч. 1. - С. 35-37.
Abstract: Проведення процесів заморожування та сублімації в оптимальних умовах забезпечує отримання готового продукту високої якості з підвищеним вмістом біологічно активних речовин та значною ферментативною активністю. The processes of freezing and sublimation in optimal conditions can provide obtaining the high-quality final product with increased content of biologically active substances and significant fermentative activity.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15941
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2014.pdf112.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.