Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15963
Title: Використання смикавця їстівного у виробництві горіхових мас
Other Titles: Use smykavtsya edible nut production in mass
Authors: Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
Рибачок, Альбіна Вікторівна
Хома, Оксана Миколаївна
Рахметов, Джамал Бахлулович
Bazhay-Zhezherun, Svetlana
Rybachok, Albina
Homa, Oksana
Rakhmetov, Dzhamal
Keywords: біологічно цінні компоненти
смикавець їстівний
горіхова маса
биологически ценные компоненты
ореховая масса
biologically valuable components
smykavets table
nut weight
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Використання смикавця їстівного у виробництві горіхових мас / Світлана Бажай-Жежерун, Альбіна Рибачок, Оксана Хома, Джамал Рахметов // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 119-120.
Abstract: Застосування смикавцю їстівного як основного компонента у виробництві горіхових мас доцільне,тому що він є джерелом біологічно цінних компонентів:моно\поліненасичених жирних кислот,незамінних амінокислот,харч, сорбентів. Применение смикавцю съедобного как основного компонента в производстве ореховых масс целесообразным, так как он является источником биологически ценных компонентов: моно \ полиненасыщенных жирных кислот, незаменимых аминокислот, питание, сорбентов. Application smykavtsyu edible as a main component in the manufacture of nut mass appropriate because it is a source of biologically valuable components: mono \ polyunsaturated fatty acids, essential amino acids, food, sorbents.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15963
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
68.pdf153.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.