Використання смикавця їстівного у виробництві горіхових мас
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Застосування смикавцю їстівного як основного компонента у виробництві горіхових мас доцільне, тому що він є джерелом біологічно цінних компонентів: моно\поліненасичених жирних кислот, незамінних амінокислот, харчових сорбентів.
Application smykavtsyu edible as a main component in the manufacture of nut mass appropriate because it is a source of biologically valuable components: mono \ polyunsaturated fatty acids, essential amino acids, food sorbents.
Опис
Ключові слова
біологічно цінні компоненти, смикавець їстівний, горіхова маса, biologically valuable components, smykavets table, nut weight, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Використання смикавця їстівного у виробництві горіхових мас / Світлана Бажай-Жежерун, Альбіна Рибачок, Оксана Хома, Джамал Рахметов // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 119-120.