DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15971

Название: Використання апіпродуктів для збагачення кисломолочних напоїв
Другие названия: Use apiproduktiv for enrichment of dairy drinks
Авторы: Goiko, Irina
Гойко, Ірина Юріївна
Ключевые слова: продукти бджільництва
апіпродукти
збагачення кисломолочних напоїв
продукты пчеловодства
обогащения кисломолочных напитков
апипродукты
enrichment of dairy drinks
apiprodukty
bee products
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Гойко, І. Ю. Використання апіпродуктів для збагачення кисломолочних напоїв / Ірина Юріївна Гойко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 143-144.
Краткий осмотр (реферат): Результати досліджень доводять доцільність використання композиційної суміші із плодів обліпихи, квіткового пилку та меду у виробництві кисломолочних напоїв. Результаты исследований доказывают целесообразность использования композиционной смеси из плодов облепихи, цветочной пыльцы и меда в производстве кисломолочных напитков. The research results prove the feasibility of using a composite mixture of sea buckthorn fruit, pollen and honey in the production of dairy drinks.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15971
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
83.pdf135,48 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback