Використання апіпродуктів для збагачення кисломолочних напоїв

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Результати досліджень доводять доцільність використання композиційної суміші із плодів обліпихи, квіткового пилку та меду у виробництві кисломолочних напоїв. The research results prove the feasibility of using a composite mixture of sea buckthorn fruit, pollen and honey in the production of dairy drinks.

Опис

Ключові слова

продукти бджільництва, апіпродукти, збагачення кисломолочних напоїв, enrichment of dairy drinks, apiprodukty, bee products, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Гойко, І. Ю. Використання апіпродуктів для збагачення кисломолочних напоїв / Ірина Юріївна Гойко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 143-144.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced