Використання апіпродуктів для збагачення кисломолочних напоїв
Вантажиться...
Файли
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Результати досліджень доводять доцільність використання композиційної суміші із плодів обліпихи, квіткового пилку та меду у виробництві кисломолочних напоїв.
The research results prove the feasibility of using a composite mixture of sea buckthorn fruit, pollen and honey in the production of dairy drinks.
Опис
Бібліографічний опис
Гойко, І. Ю. Використання апіпродуктів для збагачення кисломолочних напоїв / Ірина Юріївна Гойко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 143-144.