Вивчення впливу рослинних інгредієнтів на якість оздоблювального напівфабрикату

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

На підставі проведених досліджень показано позитивний вплив обраних раціональних масових часток рослинних інгредієнтів на органолептичні та фізико-хімічні показники якості збагаченого вершкового крему. On the basis of studies have shown the positive impact of selected mass fraction of rational herbal ingredients on the organoleptic and physico-chemical indicators of the quality of enriched butter cream.

Опис

Ключові слова

оздоблювальний напівфабрикат, вершковий крем, рослинні інгредієнти, finishing semi-finished, butter cream, herbal ingredients, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Вивчення впливу рослинних інгредієнтів на якість оздоблювального напівфабрикату / Оксана Галецька, Марія Дуля, Оксана Вашека, Олександра Нєміріч // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 158-159.