Перспективи використання фруктових порошків в технології збивних солодких страв

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджувані фруктові порошки доцільно використовувати в приготуванні збивних солодких страв для збагачення їх хімічного складу, розширення асортименту оригінальної кулінарної продукції, яка виготовляється в закладах ресторанного господарства. Investigated fruit powders should be used in the preparation of desserts churned to enrich their chemical composition, diversification original culinary products manufactured in facilities restaurants.

Опис

Ключові слова

кулінарна продукція, фруктові порошки, збивні солодкі страви, churned sweet dishes, culinary products, fruit powders, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Іваненко, О. Перспективи використання фруктових порошків в технології збивних солодких страв / Ольга Іваненко, Олександра Нєміріч, Тетяна Іщенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 62-63.