Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16024
Title: Виробництво вершкового масла, збагаченого рослинною клітковиною
Authors: Філенко, Альона
Хижняк, Ольга Олександрівна
Keywords: збагачення рослинною клітковиною
молочна промисловість
вершкове масло
enrichment plant fiber
dairy
butter
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Філенко, А. Виробництво вершкового масла, збагаченого рослинною клітковиною / Альона Філенко, Ольга Хижняк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 93-96.
Abstract: Збагачене масло містить в більшій кількості комплекс вітамінів і мінералів, що робить його кориснішим, тому збагачення вершкового масла клітковиною зародків пшениці і кісточок винограду зробить його ще кориснішим. Enriched oil contains more vitamins and minerals, making it useful as enrichment butter fiber wheat germ and grape seed make it even more useful.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16024
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
53.pdf2.24 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.