Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16024
Title: Виробництво вершкового масла, збагаченого рослинною клітковиною
Other Titles: Production of butter enriched vegetable cellulose
Authors: Хижняк, Ольга Олександрівна
Філенко, Альона
Khyzhnyak, Olga
Filenko, Alena
Keywords: збагачення рослинною клітковиною
молочна промисловість
вершкове масло
обогащения растительной клетчаткой
молочная промышленность
сливочное масло
enrichment plant fiber
dairy
butter
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Філенко, А. Виробництво вершкового масла, збагаченого рослинною клітковиною / Альона Філенко, Ольга Хижняк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 93-96.
Abstract: Збагачене масло містить в більшій кількості комплекс вітамінів і мінералів, що робить його кориснішим, тому збагачення вершкового масла клітковиною зародків пшениці і кісточок винограду зробить його ще кориснішим. Обогащенное масло содержит в большем количестве комплекс витаминов и минералов, что делает его полезным, поэтому обогащение сливочного масла клетчаткой зародышей пшеницы и косточек винограда сделает его еще более полезным. Enriched oil contains more vitamins and minerals, making it useful as enrichment butter fiber wheat germ and grape seed make it even more useful.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16024
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
53.pdf2.24 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.