Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16033
Назва: Дослідження якісного складу гарбузової олії
Інші назви: Investigation of the quality of the pumpkin oil
Автори: Хижняк, Ольга Олександрівна
Галицька, Лілія Юріївна
Khyzhnyak, Olga
Galitska, Liliya
Ключові слова: гарбузова олія
окислення
якість олії
окисления
тыквенное масло
качество масла
quality of the oil
oxidation
pumpkin oil
кафедра експертизи харчових продуктів
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Хижняк, О. О. Дослідження якісного складу гарбузової олії / О. О. Хижняк, Л. Ю. Галицька // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 115-116.
Короткий огляд (реферат): Олію з насіння гарбуза зазвичай отримують методом холодного пресування, що дозволяє зберегти весь комплекс біологічно активних речовин. Однією з переваг гарбузової олії серед інших, є те що вона містить значну кількість вітамінів, особливо вітаміну Е, ненасичених ліноленової та лінолевої жирних кислот, мінеральних речовин, токоферолів та інших корисних речовин. Масло из семян тыквы обычно получают методом холодного прессования, что позволяет сохранить весь комплекс биологически активных веществ. Одним из преимуществ тыквенного масла среди других, является то, что она содержит значительное количество витаминов, особенно витамина Е, ненасыщенных линоленовой и линолевой жирных кислот, минеральных веществ, токоферолов и других полезных веществ. The oil from pumpkin seeds usually obtained by cold pressing, thus preserving the full range of biologically active substances. One of the benefits of pumpkin oil, among others, the fact that it contains significant amounts of vitamins, especially vitamin E, unsaturated linolenic and linoleic fatty acids, minerals, tocopherols and other nutrients.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16033
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
64.pdf1.22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.