Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16033
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХижняк, Ольга Олександрівна-
dc.contributor.authorГалицька, Лілія Юріївна-
dc.contributor.authorKhyzhnyak, Olga-
dc.contributor.authorGalitska, Liliya-
dc.date.accessioned2014-07-10T08:39:09Z-
dc.date.available2014-07-10T08:39:09Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationХижняк, О. О. Дослідження якісного складу гарбузової олії / О. О. Хижняк, Л. Ю. Галицька // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 115-116.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16033-
dc.description.abstractОлію з насіння гарбуза зазвичай отримують методом холодного пресування, що дозволяє зберегти весь комплекс біологічно активних речовин. Однією з переваг гарбузової олії серед інших, є те що вона містить значну кількість вітамінів, особливо вітаміну Е, ненасичених ліноленової та лінолевої жирних кислот, мінеральних речовин, токоферолів та інших корисних речовин. Масло из семян тыквы обычно получают методом холодного прессования, что позволяет сохранить весь комплекс биологически активных веществ. Одним из преимуществ тыквенного масла среди других, является то, что она содержит значительное количество витаминов, особенно витамина Е, ненасыщенных линоленовой и линолевой жирных кислот, минеральных веществ, токоферолов и других полезных веществ. The oil from pumpkin seeds usually obtained by cold pressing, thus preserving the full range of biologically active substances. One of the benefits of pumpkin oil, among others, the fact that it contains significant amounts of vitamins, especially vitamin E, unsaturated linolenic and linoleic fatty acids, minerals, tocopherols and other nutrients.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectгарбузова оліяuk_UA
dc.subjectокисленняuk_UA
dc.subjectякість оліїuk_UA
dc.subjectокисленияuk_UA
dc.subjectтыквенное маслоuk_UA
dc.subjectкачество маслаuk_UA
dc.subjectquality of the oiluk_UA
dc.subjectoxidationuk_UA
dc.subjectpumpkin oiluk_UA
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктів-
dc.titleДослідження якісного складу гарбузової оліїuk_UA
dc.title.alternativeInvestigation of the quality of the pumpkin oiluk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
64.pdf1.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.