Тенденції розвитку асортименту морозива в Україні та за її межами

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Основним фактором в тенденціях розвитку асортименту морозива в Україні є використання нових сировинних інгредієнтів, що дозволяють зменшити собівартість продукції не змінюючи при цьому якість продукції. A major factor in the trends of the range of ice cream in Ukraine is the use of new raw ingredients to reduce production costs without affecting the quality of products.

Опис

Ключові слова

асортимент, морозиво, тенденції розвитку, assortment, ice, development trends, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Бондаренко, А. Тенденції розвитку асортименту морозива в Україні та за її межами / А. Бондаренко, О. Шульга // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 122-124.