Тенденції розвитку асортименту морозива в Україні та за її межами

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Основним фактором в тенденціях розвитку асортименту морозива в Україні є використання нових сировинних інгредієнтів, що дозволяють зменшити собівартість продукції не змінюючи при цьому якість продукції. A major factor in the trends of the range of ice cream in Ukraine is the use of new raw ingredients to reduce production costs without affecting the quality of products.

Опис

Ключові слова

асортимент, морозиво, тенденції розвитку, assortment, ice, development trends, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Бондаренко, А. Тенденції розвитку асортименту морозива в Україні та за її межами / А. Бондаренко, О. Шульга // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 122-124.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced