Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16061
Title: Використання нетрадиційної сировини для подовження тривалості зберігання хлібобулочних виробів оздоровчого призначення
Authors: Солом’яна, І. О.
Халікова, Есма Фаїківна
Білик, Олена Анатоліївна
Keywords: хлібобулочні вироби
нетрадиційна сировина
тривалість зберігання
storage time
bakery
alternative raw materials
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2014
Citation: Солом'яна, І. Використання нетрадиційної сировини для подовження тривалості зберігання хлібобулочних виробів оздоровчого призначення / Ілона Солом'яна, Есьма Халікова, Олена Білик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 173-175.
Abstract: Борошно сухих пивних білків доцільно використовувати для розробки комплексних хлібопекарських поліпшувачів, які мають статус GRAS. Ground dried brewer proteins should be used to develop integrated bakery improvers, with the status of GRAS.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16061
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
98.pdf1.28 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.