Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16061
Title: Використання нетрадиційної сировини для подовження тривалості зберігання хлібобулочних виробів оздоровчого призначення
Other Titles: The use of alternative raw materials for the extension of shelf life of baked goods for health improvement
Authors: Солом’яна, І. О.
Халікова, Есьма Фаїківна
Білик, Олена Анатоліївна
Solomyana, I.
Halykova, Esma
Bilyk, Olena
Keywords: хлібобулочні вироби
нетрадиційна сировина
тривалість зберігання
хлебобулочные изделия
нетрадиционное сырье
длительность хранения
storage time
bakery
alternative raw materials
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2014
Citation: Солом'яна, І. Використання нетрадиційної сировини для подовження тривалості зберігання хлібобулочних виробів оздоровчого призначення / Ілона Солом'яна, Есьма Халікова, Олена Білик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 173-175.
Abstract: Борошно сухих пивних білків доцільно використовувати для розробки комплексних хлібопекарських поліпшувачів, які мають статус GRAS. Муку сухих пивных белков целесообразно использовать для разработки комплексных хлебопекарных улучшителей, которые имеют статус GRAS. Ground dried brewer proteins should be used to develop integrated bakery improvers, with the status of GRAS.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16061
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
98.pdf1.28 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.