Використання нетрадиційної сировини для подовження тривалості зберігання хлібобулочних виробів оздоровчого призначення
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Борошно сухих пивних білків доцільно використовувати для розробки комплексних хлібопекарських поліпшувачів, які мають статус GRAS.
Ground dried brewer proteins should be used to develop integrated bakery improvers, with the status of GRAS.
Опис
Ключові слова
хлібобулочні вироби, нетрадиційна сировина, тривалість зберігання, storage time, bakery, alternative raw materials, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Солом'яна, І. Використання нетрадиційної сировини для подовження тривалості зберігання хлібобулочних виробів оздоровчого призначення / Ілона Солом'яна, Есьма Халікова, Олена Білик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 173-175.