Використання продуктів переробки льону у технології безглютенових хлібобулочних виробів
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Для збагачення безглютенового хліба доцільно використовувати шрот насіння льону, оскільки при його додаванні хліб характеризується яскраво вираженими смаком і ароматом, а питомий об'єм зменшується незначно.
To enrich the gluten-free bread is advisable to use flax seed meal, because when you insert the bread is characterized by a pronounced flavor and aroma and specific volume decreases slightly.
Опис
Ключові слова
безглютенові хлібобулочні вироби, якість хліба, продукти переробки льону, gluten-free baked goods, quality of bread, processed flax, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Подік, А. Використання продуктів переробки льону у технології безглютенових хлібобулочних виробів / Альона Подік, Анна Грищенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 190-191.