Дослідження впливу грибного пюре та порошку цибулі на показники якості затяжного печива

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Затяжне печиво, виготовлене з використанням нової рослинної сировини, відповідає вимогам чинної нормативної документації, що дозволяє використовувати грибне пюре та порошок цибулі для виготовлення нового виду затяжного печива, яке має покращений амінокислотний склад і підвищену харчову цінність, а також функціональні властивості - за рахунок флавоноїдів цибулі. Protracted cookies made ​​using the new plant material meets the requirements of regulatory documents, allowing the use of mushroom sauce and onion powder for the manufacture of a new kind of protracted cookie that has a superior amino acid composition and high nutritional value and functional properties - by flavonoids of onion.

Опис

Ключові слова

грибне пюре, затяжне печиво, порошок цибулі, prolonged cookies, mushroom sauce, onion powder, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Петренко, М. Дослідження впливу грибного пюре та порошку цибулі на показники якості затяжного печива / Микола Петренко, Ольга Загранична, Антонелла Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 210-212.