DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16084

Название: Використання харчових волокон різного природного походження при виробництві фруктових начинок
Другие названия: The use of different dietary fiber naturally occurring in the production of fruit fillings
Авторы: Бур'ян, Олександр
Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна
Ковбаса, Володимир Миколайович
Buryan, Alexandr
Zapototska (Gerasymenko), Elena
Kovbasa, Vladimir
Ключевые слова: фруктові начинки
клітковина
харчові волокна
клетчатка
пищевые волокна
фруктовые начинки
fruit toppings
cellulose
fiber
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Бур'ян, О. Використання харчових волокон різного природного походження при виробництві фруктових начинок / Олександр Бур'ян, Олена Запотоцька, Володимир Ковбаса // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 237-238.
Краткий осмотр (реферат): Бобову та пшеничну клітковину доцільно використовувати при виготовленні фруктових начинок стійких при зберіганні, з пониженим вмістом цукру і збільшеною кількістю харчових волокон. Бобовую и пшеничную клетчатку целесообразно использовать при изготовлении фруктовых начинок устойчивых при хранении, с пониженным содержанием сахара и увеличенным количеством пищевых волокон. Bean and wheat fiber should be used in the manufacture of fruit fillings stable during storage, with a low sugar content and increased the number of dietary fiber.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16084
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
136.pdf1,29 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback