Використання харчових волокон різного природного походження при виробництві фруктових начинок

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Бобову та пшеничну клітковину доцільно використовувати при виготовленні фруктових начинок стійких при зберіганні, з пониженим вмістом цукру і збільшеною кількістю харчових волокон. Bean and wheat fiber should be used in the manufacture of fruit fillings stable during storage, with a low sugar content and increased the number of dietary fiber.

Опис

Ключові слова

фруктові начинки, клітковина, харчові волокна, fruit toppings, cellulose, fiber, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Бур'ян, О. Використання харчових волокон різного природного походження при виробництві фруктових начинок / Олександр Бур'ян, Олена Запотоцька, Володимир Ковбаса // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 237-238.