Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1609
Название: Вплив фосфатовмісних добавок на окиснення ліпідів варених ковбас
Авторы: Осейко, Микола Іванович
Страшинський, Ігор Мирославович
Гончаров, Георгій Іванович
Ключевые слова: технологія
якість
модельні варені ковбаси
фосфатна суміш
харчова композиція
термін зберігання
окиснювальні процеси
technology
quality
model cooked sausage
mixtureofphosphates
food composition
shelf life
oxidation processes
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Дата публикации: 2005
Библиографическое описание: Осейко, М. І. Вплив фосфатовмісних добавок на окиснення ліпідів варених ковбас / М. І. Осейко, І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров // Наукові праці НУХТ. - 2005. - № 16. - С. 29-32.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати досліджень впливу фосфатовмісних добавок на окиснення ліпідів варених ковбас. Встановлено, що в ході технологічного процесу окислювальні змінення ліпідів прискорюються. Доведено, що використання розробленої нами фосфатної суміші як окремо, так і у складі харчової композиції підвищує стійкість м’ясних систем до окиснення, сприяє зменшенню вмісту продуктів окиснення у готових м’ясних виробах та поліпшує якісні показники їх.
Investigation results of phosphate-content additives influence on lipide oxidation of cooced sausages have been represented. These results testify to accelerating lipide oxidizing chenges in the technological process. The use of our phosphat mix both separately and in combination with a food mixture has been proved to increase the oxidation stability of meat systems, to reduce the oxidation products content in finished meat products and to improve their quality index.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1609
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Phosphate-content additives influence.pdf189.73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.