Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1610
Title: Методичні вказівки до виконання курсової роботи «Розрахунок собівартості продукції на підприємствах хлібопекарної промисловості» для студ. спец. 6.091700 «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» денної та заочної форм навчання
Authors: Мостенська, Тетяна Леонідівна
Сичевський, Микола Петрович
Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна
Крупська, Т. М.
Keywords: статті витрат
articles costs
елементи витрат
прибуток
ціна
cost elements
yield
price
кафедра економіки праці та менеджменту
Issue Date: 2008
Citation: Методичні вказівки до викон. курсової роботи для студ. спец. 6.091700 «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробництв та харчоконцентратів» усіх форм навчання / Уклад.: Т. Л. Мостенська, М. П. Сичевський, Т. В. Рибачук-Ярова, Т. М. Крупська ─ К.: НУХТ, 2008. ─ 25 с.
Abstract: Наведені особливості розрахунку витрат при виробництві продукції на підприємствах хлібопекарської (кондитерської, макаронної) галузі.
The features of cost accounting in manufacturing output in the bakery (pastry, macaroni) industry.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1610
Appears in Collections:Методичні рекомендації та програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Guidance for course work Calculation of production costs in the baking industry.pdf260.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.