Методичні вказівки до виконання курсової роботи «Розрахунок собівартості продукції на підприємствах хлібопекарної промисловості» для студ. спец. 6.091700 «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» денної та заочної форм навчання
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведені особливості розрахунку витрат при виробництві продукції на підприємствах хлібопекарської (кондитерської, макаронної) галузі.
The features of cost accounting in manufacturing output in the bakery (pastry, macaroni) industry.
The features of cost accounting in manufacturing output in the bakery (pastry, macaroni) industry.
Опис
Ключові слова
статті витрат, articles costs, елементи витрат, прибуток, ціна, cost elements, yield, price, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Методичні вказівки до викон. курсової роботи для студ. спец. 6.091700 «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробництв та
харчоконцентратів» усіх форм навчання / Уклад.: Т. Л. Мостенська, М. П. Сичевський, Т. В. Рибачук-Ярова, Т. М. Крупська ─ К.: НУХТ, 2008. ─ 25 с.