Волого-теплова обробка зернової сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

При екструзії під дією температури і тиску відбувається глибоке перетворення структури і властивостей поживних речовин, що дозволяє виробляти високоякісний продукт. In extrusion under temperature and pressure, the deep transformation of the structure and properties of nutrients to produce a high quality product.

Опис

Ключові слова

зернова сировина, екструзія, волого-теплова обробка, wet-heat treatment, grain raw, extrusion, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Янюк, Т. Волого-теплова обробка зернової сировини / Т. І. Янюк, І. Ф. Ульянич, О. І. Шаповаленко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 263-265.