Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16122
Title: Ультрафільтраційне очищення соку із цукрових буряків
Authors: Сизоненко, Оксана Іванівна
Тарасенко, Юлія
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Карпович, Інна Віталіївна
Keywords: очищення соку
цукрові буряки
ультрафільтрація
juice purification
sugar beet
ultrafiltration
кафедра технології цукру і підготовки води
Issue Date: 2014
Citation: Ультрафільтраційне очищення соку із цукрових буряків / О. Сизоненко, Ю. Тарасенко, І. Крапивницька, І. Карпович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 295-296.
Abstract: Активне застосування мембранних процесів в харчовій промисловості зв'язане з можливістю розділяти розчини на молекулярному рівні, зберігає при цьому всі цінні компоненти. Active use of membrane processes in the food industry associated with the ability to share solutions at the molecular level, retains all the valuable components.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16122
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
170.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.