Ультрафільтраційне очищення соку із цукрових буряків

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Активне застосування мембранних процесів в харчовій промисловості зв'язане з можливістю розділяти розчини на молекулярному рівні, зберігає при цьому всі цінні компоненти. Active use of membrane processes in the food industry associated with the ability to share solutions at the molecular level, retains all the valuable components.

Опис

Ключові слова

очищення соку, цукрові буряки, ультрафільтрація, juice purification, sugar beet, ultrafiltration, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Ультрафільтраційне очищення соку із цукрових буряків / О. Сизоненко, Ю. Тарасенко, І. Крапивницька, І. Карпович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 295-296.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced