Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16122
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСизоненко, Оксана Іванівна-
dc.contributor.authorТарасенко, Юлія-
dc.contributor.authorКрапивницька, Ірина Олексіївна-
dc.contributor.authorКарпович, Інна Віталіївна-
dc.date.accessioned2014-07-14T13:34:46Z-
dc.date.available2014-07-14T13:34:46Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationУльтрафільтраційне очищення соку із цукрових буряків / О. Сизоненко, Ю. Тарасенко, І. Крапивницька, І. Карпович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 295-296.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16122-
dc.description.abstractАктивне застосування мембранних процесів в харчовій промисловості зв'язане з можливістю розділяти розчини на молекулярному рівні, зберігає при цьому всі цінні компоненти. Active use of membrane processes in the food industry associated with the ability to share solutions at the molecular level, retains all the valuable components.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectочищення сокуuk_UA
dc.subjectцукрові бурякиuk_UA
dc.subjectультрафільтраціяuk_UA
dc.subjectjuice purificationuk_UA
dc.subjectsugar beetuk_UA
dc.subjectultrafiltrationuk_UA
dc.subjectкафедра технології цукру і підготовки води-
dc.titleУльтрафільтраційне очищення соку із цукрових буряківuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
170.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.