Дослідження впливу електрогідравлічного ефекту на властивості молочної сироватки

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті наведено результати досліджень впливу електрогідравлічного ефекту на молочну сироватку з метою отримання сироватки з однорідною системою без проведення додаткового освітлення
The results of influence of electrohydraulic effect on milk whey to obtain serum from a homogeneous system without additional lighting.

Опис

Ключові слова

сироватка молочна, milk whey, біологічна цінність, білки, амінокислотний склад, електрогідравлічний ефект, bioavailability, proteins, amino acid content, electrohydraulic effect, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Дослідження впливу електрогідравлічного ефекту на властивості молочної сироватки / В. П. Василів, Д. В. Михайлюк, О. А. Чернюшок, О. В. Ардинський // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. – 2012. – Вип. 170, Ч. 1. - С. 310-319.

Зібрання