Культивування дріжджів і бродіння в умовах високогустинного пивоваріння

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Високогустинне пивоваріння базується на технологіях приготування сусла підвищеної концентрації, зброджування його, дозрівання пива і доведення до кондицій сорту пива згідно вимогам стандарту. Highlybrewing a density based on the technology of preparation of wort of high concentration, digestion it maturation of beer and bring to the condition beers as required by the standard.

Опис

Ключові слова

бродіння, пивоваріння, культивування дріжджів, fermentation, brewing, culturing yeast, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Корнейко, Н. Культивування дріжджів і бродіння в умовах високогустинного пивоваріння / Н. Корнейко, О. Дерій, А. Мелетьєв // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 333-334.