Сучасне обладнання для стерилізації плодоовочевих консервів
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Основним технологічним процесом у виробництві консервів являється стерилізація, при якій забезпечується повне або часткове зниження мікроорганізмів, які викликають псування продуктів. Внаслідок цього можливе довготривале зберігання консервованої продукції в герметичній тарі.
The basic process in canning is sterilization, which provides full or partial reduction of microorganisms that cause food spoilage. Consequently, the possible long-term storage of canned goods in sealed containers.
Опис
Ключові слова
плодоовочеві консерви, теплова обробка, стерилізація, canned, cooking, sterilization
Бібліографічний опис
Штранський, І. Сучасне обладнання для стерилізації плодоовочевих консервів / Іван Штранський, Аліна Пилип'юк, Станіслав Крижановський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 388-389.