Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16174
Title: Удосконалення технології консервованих продуктів із застосуванням біотехнологічних процесів
Authors: Бендерська, Ольга Вячеславівна
Сахаренко, Оксана Олександрівна
Бандуренко, Галина Михайлівна
Keywords: консервовані продукти
ферментація
технології консервування
canned food
conservation technologies
fermentation
кафедра технології консервування
Issue Date: 2014
Citation: Бендерська, О. Удосконалення технології консервованих продуктів із застосуванням біотехнологічних процесів / О. Бендерська, О. Сахаренко, Г. Бандуренко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 391-393.
Abstract: Серед багатьох технологій плодоовочевих консервованих продуктів окреме місце посідає група ферментованих фруктів та овочів, отриманих біотехнологічним шляхом. Ці продукти вигідно відрізняються від своїх аналогів-маринадів, які виробляють шляхом додавання оцтової кислоти. Крім того, вони мають ряд своїх переваг. Among the many technologies of fruit and vegetable canned food occupies a special place team fermented fruits and vegetables obtained through biotechnology. These products favorably with their counterparts, marinades that produced by the addition of acetic acid. In addition, they have some of their benefits.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16174
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
225.pdf1.58 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.