Вдосконалення технології пшеничного хліба, збагаченого соєвими продуктами

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті наведено результати вивчення впливу білкового соєвого концентрату на основні процеси у тісті та якість готових виробів. Показана доцільність використання добавки в кількості 10 % з додатковим внесенням ферментного поліпшувача. The article presents the results of studying the effect of soy protein concentrate on core processes in the test and the quality of finished products. The expediency of use of the additive in the amount of 10 % with additional introduction of enzyme improver.

Опис

Ключові слова

соя, тісто, хліб, склад, ферментний препарат, soy, dough, bread, composition, enzyme preparation, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Арсеньєва, Л. Ю. Вдосконалення технології пшеничного хліба, збагаченого соєвими продуктами / Л. Ю. Арсеньєва, В. М. Махинько // Наукові праці УДУХТ. – Вип. 10. – Ч. 2. – К., 2001. – С. 100.

Зібрання