Розробка сумішей пластівців, збагачених за хімічним складом, з використанням сушених фруктів, ягід та горіхів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Вивчено властивості основної сировини для виробництва мюслів. Підібрано компоненти, однорідні за розміром та фізико-хімічними властивостями. Розроблено суміші зі збалансованим хімічним складом. The properties of the basic raw material for the production of muesli. Selected components that are uniform in size and physico-chemical properties. Developed mixture with a balanced chemical composition.

Опис

Ключові слова

мюслі, фрукти, ягоди, горіхи, властивості, співвідношення, muesli, fruit, berries, nuts, properties, proportion, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дорошенко, Є. В. Розробка сумішей пластівців, збагачених за хімічним складом, з використанням сушених фруктів, ягід та горіхів / Є. В. Дорошенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 77-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2011 р. – Ч. 1. – Київ : НУХТ, 2011. – С. 67–68.