Вплив вуглеводного складу на вміст вільної та капілярної вологи у згущених молочних консервах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Продовольча індустрія АПК

Анотація

Термогравіметричним методом визначено кількісний вміст вільної та капілярної (зв’язаної) вологи, хроматографічним методом - вуглеводний склад у згущених молочних консервах з цукром і плодово-ягідними сиропами. Доведено залежність масової частки зв’язаної вологи від вуглеводного складу згущених молочних консервів. Were defined the quantitative content of free and bound moisture in condensed milk with sugar and fruit syrups by thermogravimetric method, the carbohydrate composition - by chromatographic method. Dependents of the mass fraction of bound moisture from carbohydrate composition of condensed canned milk was proved

Опис

Ключові слова

згущені молочні консерви з цукром, canned condensed milk with sugar, плодово-ягідні сиропи, fruit syrups, вуглеводний склад, carbohydrate composition, вільна волога, free moisture, зв’язана волога, bound moisture, дериватограма, deryvatohrama, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Рябоконь, Н. Вплив вуглеводного складу на вміст вільної та капілярної вологи у згущених молочних консервах / Н. Рябоконь, Т. Осьмак // Продовольча індустрія АПК. – 2014. – №2 – С.19-22

Зібрання