Вплив вуглеводного складу на вміст вільної та капілярної вологи у згущених молочних консервах
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Продовольча індустрія АПК
Анотація
Термогравіметричним методом визначено кількісний вміст вільної та капілярної (зв’язаної) вологи, хроматографічним методом - вуглеводний склад у згущених молочних консервах з цукром і плодово-ягідними сиропами. Доведено залежність масової частки зв’язаної вологи від вуглеводного складу згущених молочних консервів.
Were defined the quantitative content of free and bound moisture in condensed milk with sugar and fruit syrups by thermogravimetric method, the carbohydrate composition - by chromatographic method. Dependents of the mass fraction of bound moisture from carbohydrate composition of condensed canned milk was proved
Опис
Ключові слова
згущені молочні консерви з цукром, canned condensed milk with sugar, плодово-ягідні сиропи, fruit syrups, вуглеводний склад, carbohydrate composition, вільна волога, free moisture, зв’язана волога, bound moisture, дериватограма, deryvatohrama, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Рябоконь, Н. Вплив вуглеводного складу на вміст вільної та капілярної вологи у згущених молочних консервах / Н. Рябоконь, Т. Осьмак // Продовольча індустрія АПК. – 2014. – №2 – С.19-22