Управління якістю за вимогами МС ISO 9001 /9004: 2000 і система управління ризиками НАССР на підприємствах харчової промисловості
Вантажиться...
Дата
2010
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра економіки праці та менеджменту, управління якістю, HACCP, управління ризиками, підприємства харчової промисловості
Бібліографічний опис
Ралко, О. С. Управління якістю за вимогами МС ISO 9001 /9004: 2000 і система управління ризиками НАССР на підприємствах харчової промисловості / О. С. Ралко, Т. Л. Мостенська // Всеукраїнська конференція з питань безпеки харчування 27-28 березня 2010 р. - Київ : Національний технічний університет “Київський політехнічний інститут”, 2010. - С. 114-115.