Управління якістю за вимогами МС ISO 9001 /9004: 2000 і система управління ризиками НАССР на підприємствах харчової промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра економіки праці та менеджменту, управління якістю, HACCP, управління ризиками, підприємства харчової промисловості

Бібліографічний опис

Ралко, О. С. Управління якістю за вимогами МС ISO 9001 /9004: 2000 і система управління ризиками НАССР на підприємствах харчової промисловості / О. С. Ралко, Т. Л. Мостенська // Всеукраїнська конференція з питань безпеки харчування 27-28 березня 2010 р. - Київ : Національний технічний університет “Київський політехнічний інститут”, 2010. - С. 114-115.