Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16346
Title: Дослідження реологічних властивостей низькокалорійних емульсійних соусів з овочевими порошками
Other Titles: Study of rheological properties of low-emulsion sauces with vegetable powders
Authors: Нєміріч, Олександра Володимирівна
Студзінська, Марина Олександрівна
Niemirich, Oleksandra
Studzinska, Marina
Keywords: полікомпонентні системи
рослинна сушена сировина
емульсійні соуси
поликомпонентные системы
эмульсионные соусы
растительное сушеная сырье
multicomponent system
dried vegetable raw materials
emulsion sauces
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2014
Citation: Нєміріч, О. В. Дослідження реологічних властивостей низькокалорійних емульсійних соусів з овочевими порошками / О. В. Нєміріч, М. О. Студзінська // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 132-133
Abstract: Емульсійні соуси є поширеними в раціоні харчування населення і представлені полікомпонентними системами. Продукти з високим вмістом — є незамінним фактором харчування людей, так як саме ці продукти задовольняють потреби організму в жирах та жиророзчинних інгредієнтах.Эмульсионные соусы являются распространенными в рационе питания населения и представлены Поликомпонентные системами. Продукты с высоким содержанием - является незаменимым фактором питания людей, так как эти продукты удовлетворяют потребности организма в жирах и жирорастворимых ингредиентах.Emulsion sauces are common in the diet of the population and are multicomponent systems. Foods high - is an indispensable factor in human nutrition, as these products meet the body's need fats and fat-soluble ingredients.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16346
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
91.pdf86.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.