Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16529
Title: Формування пористості готових виробів, сформованих екструдуванням
Authors: Сташенко, Б.
Рачок, Віталій Вікторович
Теличкун, Юлія Станіславівна
Теличкун, Володимир Іванович
Keywords: сухарні вироби
екструдування
пористість
rusks products
extruding
porosity
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2014
Citation: Формування пористості готових виробів, сформованих екструдуванням / Б. Сташенко, В. Рачок, Ю. Теличкун, В. Теличкун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 57-59.
Abstract: Вміст газової фази має великий вплив на формування пористості екструдату, ця залежність носить лінійний характер і досягає максимальних значень при тиску 0,2 МПа. The content of the gas phase has a great influence on the formation of porosity extrudate, this dependence is linear and reaches a maximum value at a pressure of 0.2 MPa.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16529
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
32.pdf1.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.