Формування пористості готових виробів, сформованих екструдуванням
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Вміст газової фази має великий вплив на формування пористості екструдату, ця залежність носить лінійний характер і досягає максимальних значень при тиску 0,2 МПа.
The content of the gas phase has a great influence on the formation of porosity extrudate, this dependence is linear and reaches a maximum value at a pressure of 0.2 MPa.
Опис
Ключові слова
сухарні вироби, екструдування, пористість, rusks products, extruding, porosity, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Формування пористості готових виробів, сформованих екструдуванням / Б. Сташенко, В. Рачок, Ю. Теличкун, В. Теличкун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 57-59.