Основні якісні показники бурякової стружки трикутного поперечного перерізу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведені досліди доводять, що бурякова стружка трикутного поперечного перерізу має високі якісні показники і може повноцінно конкурувати з іншими найпоширенішими видами стружки. The conducted experiments show that the beet chips triangular cross section has high quality performance and can fully compete with the other most common types of chips.

Опис

Ключові слова

бурякова стружка, види стружки, якісні показники, beet chips, types of chips, quality indicators, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Люлька, О. Основні якісні показники бурякової стружки трикутного поперечного перерізу / Олександр Люлька, Валерій Мирончук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 102-104.