Основні якісні показники бурякової стружки трикутного поперечного перерізу
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені досліди доводять, що бурякова стружка трикутного поперечного перерізу має високі якісні показники і може повноцінно конкурувати з іншими найпоширенішими видами стружки.
The conducted experiments show that the beet chips triangular cross section has high quality performance and can fully compete with the other most common types of chips.
Опис
Ключові слова
бурякова стружка, види стружки, якісні показники, beet chips, types of chips, quality indicators, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Люлька, О. Основні якісні показники бурякової стружки трикутного поперечного перерізу / Олександр Люлька, Валерій Мирончук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 102-104.