Особливості та інтенсифікація масообміну в процесах замочування зерна
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Виробництво солоду для пивоварної галузі розвивалося разом із загаль-ною технологією і відповідало у своєму апаратурно-механічному оснащенню рівню свого часу.
Manufacture of malt for the brewing industry developed along with general technology-term and consistent in its hardware and mechanical hardware standards of its time.
Опис
Ключові слова
виробництво солоду, замочування зерна, масообмін, mass transfer, soaking grains, malt production, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Романюк, А. Особливості та інтенсифікація масообміну в процесах замочування зерна / Артем Романюк, Олександр Шевченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 243-244.