Узагальнення дослідних даних під час кипіння води і цукрового розчину в критеріальній системі запропонованій Д. А. Лабунцовим

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дослідження процесу бульбашкового кипіння з метою отримання обґрунтованих розрахункових залежностей для тепловіддачі представляє науковий інтерес и має прикладне значення для багатьох галузей господарської діяльності, для хімічної, харчової фармацевтичної і зокрема цукрової промисловості. Investigation of bubble boiling to obtain reasonable computational dependencies for heat represents scientific interest and has practical importance for many economic activities, for chemical, pharmaceutical and food including sugar industry.

Опис

Ключові слова

критеріальна система, бульбашкове кипіння, цукрове виробництво, Criteria system, bubble boiling, sugar production, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Каптановський, Д. Узагальнення дослідних даних під час кипінні води і цукрового розчину в критеріальній системі запропонованій Д. А. Лабунцовим / Д. Каптановський, В. Кулінченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 260-262.