Узагальнення дослідних даних під час кипіння води і цукрового розчину в критеріальній системі запропонованій Д. А. Лабунцовим
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дослідження процесу бульбашкового кипіння з метою отримання обґрунтованих розрахункових залежностей для тепловіддачі представляє науковий інтерес и має прикладне значення для багатьох галузей господарської діяльності, для хімічної, харчової фармацевтичної і зокрема цукрової промисловості.
Investigation of bubble boiling to obtain reasonable computational dependencies for heat represents scientific interest and has practical importance for many economic activities, for chemical, pharmaceutical and food including sugar industry.
Опис
Ключові слова
критеріальна система, бульбашкове кипіння, цукрове виробництво, Criteria system, bubble boiling, sugar production, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Каптановський, Д. Узагальнення дослідних даних під час кипінні води і цукрового розчину в критеріальній системі запропонованій Д. А. Лабунцовим / Д. Каптановський, В. Кулінченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 260-262.