Дослідження процесу заморожування сумішей для морозива з різним складом

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В даній доповіді досліджується питання розробки суміші морозива для діабетиків на основі цукорозамінників, таких як сорбітол. In this report, the question of development mix ice cream for diabetics based tsukorozaminnykiv such as sorbitol.

Опис

Ключові слова

харчування діабетиків, морозиво, заморожування сумішей, food diabetics, ice cream, freezing mixtures, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Колодзінський, Р. Дослідження процесу заморожування сумішей для морозива з різним складом / Роман Колодзінський, Максим Масліков // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 341-342.