Дослідження процесу заморожування сумішей для морозива з різним складом
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В даній доповіді досліджується питання розробки суміші морозива для діабетиків на основі цукорозамінників, таких як сорбітол. In this report, the question of development mix ice cream for diabetics based tsukorozaminnykiv such as sorbitol.
Опис
Ключові слова
харчування діабетиків, морозиво, заморожування сумішей, food diabetics, ice cream, freezing mixtures, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Колодзінський, Р. Дослідження процесу заморожування сумішей для морозива з різним складом / Роман Колодзінський, Максим Масліков // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 341-342.