Дослідження процесу заморожування сумішей для морозива з різним складом

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В даній доповіді досліджується питання розробки суміші морозива для діабетиків на основі цукорозамінників, таких як сорбітол. In this report, the question of development mix ice cream for diabetics based tsukorozaminnykiv such as sorbitol.

Опис

Ключові слова

харчування діабетиків, морозиво, заморожування сумішей, food diabetics, ice cream, freezing mixtures, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Колодзінський, Р. Дослідження процесу заморожування сумішей для морозива з різним складом / Роман Колодзінський, Максим Масліков // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 341-342.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced