DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16886

Название: Вакуумна ректифікація ефірної олії шавлії мускатної
Другие названия: Тhе vacuum rectification of the essential oil from salvia sclarea
Авторы: Чепель, Наталія Василівна
Chepel, Natalia
Ключевые слова: вакуумна ректифікація
ефірні олії
эфирные масла
essential oils
шавлія мускатна
шалфей мускатный
salvia sclarea
заплановані фракції
запланированные фракции
planned faction
аромат
flavor
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Чепель, Н. В. Вакуумна ректифікація ефірної олії шавлії мускатної / Н. В.Чепель // Технологічний аудит і резерви виробництва. –2014. – № 3/4 (17). – С. 61−64.
Краткий осмотр (реферат): Вакуумна ректифікація ефірної олії шавлії мускатної Представлено комплексний підхід щодо визначення параметрів вакуумної ректифікації ефірних олій з одержання заздалегідь запланованих її фракцій як окремих складових ароматичних композицій для харчової промисловості. Визначено робочі режимів запланованих фракцій з ефірної олії шавлії мускатної та встановлено зміну аромату її фракцій в залежності від меж їх кількісного відбору. Вакуумная ректификация эфирного масла шалфея мускатного Представлен комплексный подход по определению параметров вакуумной ректификации эфирных масел с получением заранее запланированных ее фракций как отдельных составляющих ароматических композиций для пищевой промышленности. Определены рабочие режимов запланированных фракций из эфирного масла шалфея мускатного и установлено изменение аромата ее фракций в зависимости от границ их количественного отбора. Тhе vacuum rectification of the essential oil from salvia sclarea Presents a comprehensive approach to determining the parameters of the vacuum distillation of essential oils of receipt in advance of planned its fractions as separate components of aromatic compounds for the food industry. Defined operating modes planned fractions of essential oil clary installed and change its flavor fractions depending on the extent of their quantitative selection.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16886
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Vacuum rectification.pdf112,77 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback