Виведення радіонуклідів з продуктів харчування і організму людини
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В харчові продукти радіозахисної дії додаються в основному природні і нешкідливі для організму добавки. Розробки здійснюються у всіх основних групах радіозахисних речовин: сорбентах, антиоксидантах, імуномодуляторах.
In food radioprotective action added to the basic natural and harmless to body supplements. Developments made in all major groups of radioprotective substances adsorbents, antioxidants, immunomodulators.
Опис
Ключові слова
безпека життєдіяльності, безпека харчування, виведення радіонуклідів, safety of life, food safety, output radionuclides, кафедра екологічної безпеки та охорони праці
Бібліографічний опис
Зерніна, Н. Виведення радіонуклідів з продуктів харчування і організму людини / Наталья Зерніна, Віра Заєць // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 568-569.