Виведення радіонуклідів з продуктів харчування і організму людини
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В харчові продукти радіозахисної дії додаються в основному природні і нешкідливі для організму добавки. Розробки здійснюються у всіх основних групах радіозахисних речовин: сорбентах, антиоксидантах, імуномодуляторах.
In food radioprotective action added to the basic natural and harmless to body supplements. Developments made in all major groups of radioprotective substances adsorbents, antioxidants, immunomodulators.
Опис
Ключові слова
безпека життєдіяльності, безпека харчування, виведення радіонуклідів, safety of life, food safety, output radionuclides, кафедра екології та екоменеджменту
Бібліографічний опис
Зерніна, Н. Виведення радіонуклідів з продуктів харчування і організму людини / Наталья Зерніна, Віра Заєць // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 568-569.