Виведення радіонуклідів з продуктів харчування і організму людини

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В харчові продукти радіозахисної дії додаються в основному природні і нешкідливі для організму добавки. Розробки здійснюються у всіх основних групах радіозахисних речовин: сорбентах, антиоксидантах, імуномодуляторах. In food radioprotective action added to the basic natural and harmless to body supplements. Developments made ​​in all major groups of radioprotective substances adsorbents, antioxidants, immunomodulators.

Опис

Ключові слова

безпека життєдіяльності, безпека харчування, виведення радіонуклідів, safety of life, food safety, output radionuclides, кафедра екології та екоменеджменту

Бібліографічний опис

Зерніна, Н. Виведення радіонуклідів з продуктів харчування і організму людини / Наталья Зерніна, Віра Заєць // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 568-569.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced