Дослідження спектрів дифузного відбивання сухих молочних продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведені дослідження дифузних спектрів відбивання в ближній інфрачервоній області виявили суттєві відмінності в спектральному розподілі для козиного, овечого та кобилячого сухого молока і дали можливість поводити якісний аналіз. Past studies of diffuse reflectance spectra in the near infrared region revealed significant differences in the spectral distribution for goat, sheep and mare's milk and made ​​it possible to conduct a qualitative analysis.

Опис

Ключові слова

сухі молочні продукти, інфрачервона спектроскопія, дифузне відбивання, dry milk products, infrared spectroscopy, diffuse reflection, кафедра фізики, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дослідження спектрів дифузного відбивання сухих молочних продуктів / Х. Белінська, І. Бреус, К. Матвєєва та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 599-600.